STORT LAGERSALG starter torsdag den 31. maj 2018 klokken 10.00

Langedil Vin sælger ud af tidligere årgange for at få plads til nye og spændende danske vine.

Sommeren er lige forude med lange lyse aftener, hvor der skal grilles, hygges og slappes af i haven, på terrassen eller altanen. Her er Langedil – vinene helt ideelle, når de nydes afkølet, med deres friskhed samt duft og smag af dansk sommer.

Lagersalget løber over 6 dage, dvs. torsdag den 31. maj. Fredag / lørdag den 1. / 2. juni samt mandag-tirsdag og onsdag den 4. / 5. og 6. juni, alle dagene fra kl. 10.00 til 16.00

Ud over at gøre et rigtig godt køb vil I få mulighed for at gå en tur i vinmarken, se vinproduktionslokalerne og så vil I få mulighed for at smage på vinene, så I ikke køber ”katten i sækken”. For de spillelystne er der en lille konkurrence, hvor gevinsten naturligvis er – en flaske vin. For at deltage skal du dog gøre et køb, stort eller lille.

Hver dag vil den første, der køber mindst 6 flasker få den ene flaske gratis.

Langedil Vin afholder lagersalg samme dag, som vores nabo Angel Circle, se link.